VIDEO Incendiu de proporții la mai multe locuințe improvizate pe strada Justiției din Constanța. O persoană a ajuns la spital în stare gravă

Incendiu pe strada Justiției din Constanța

Salvatorii Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța au fost solicitați să intervină joi, 2 decembrie, pe strada Justiției din Constanța, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la o locuință improvizată. Un bărbat care a suferit arsuri pe corp a fost transportat, în stare de inconștiență, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Potrivit reprezentanților ISU „Dobrogea”, incendiul a izbucnit inițial la o baracă, iar la fața locului au intervenit o autoscară, un echipaj SMURD, șase autospeciale cu apă și spumă, iar în sprijin au sosit și două autospeciale cu apă și spumă de la Oil Terminal. Până să fie stinse, flăcările s-au extins apoi și la alte locuințe improvizate, tip baracă.

„În incendiu au ars nouă locuințe, pe o suprafață de aproximativ o mie de metri pătrați. Un bărbat, cu arsuri pe suprafața corpului, a fost transportat la spital, inconștient”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Pompierii militari au reușit să stingă focul după aproximativ cinci ore de intervenție.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*