VIDEO Imagini spectaculoase la Vama Veche. O furtună de praf a cuprins stațiunea

Furtună de praf la Vama Veche. FOTO Captură video
Furtună de praf la Vama Veche. FOTO Captură video

Imagini spectaculoase filmate la Vama Veche în urmă cu aproape 13 ani au apărut astăzi pe Internet. O furtună de praf a fost surprinsă de un cameraman amator.

Video a fost făcut pe data de 6 Aprilie 2003, după orele prânzului. În imagini se vede localitatea Vama Veche care nu era la fel de aglomerată ca astăzi. Spațiul dintre case este umplut de un teren agricol care este măturat de furtuna apărută din senin.

Acoperișurile construcțiilor ușoare din zonă stau cu greu pe poziție în fața furtunii de praf, iar în zare se poate vedea o mare la fel de agitată.

Clipul de peste 11 minute surprinde un adevărat nor de praf care cuprinde zona. Imaginile sunt și mai dramatice spre finalul filmării, atunci când zona se întunecă din pricina prafului purtat de vânt.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*