VIDEO Imagini de coșmar în comuna constănțeană Târgușor. Mortul a fost dezbrăcat și luat din sicriu de polițiști pentru că familia nu avea certificat constatator al decesului

Criminalistica a intervenit la înmormântarea de la Târgușor. FOTO Captură video

ATENȚIE: IMAGINI ȘOCANTE!
O familie din localitatea Târgușor care se pregătea să își înmormânteze o rudă s-a trezit cu poliția criminalistică care a venit, le-a dezbrăcat mortul, l-au băgat în sac și au plecat cu el. Se pare că nu aveau certificat constatator al morții pentru persoana decedată, iar acum s-a deschis și un dosar de cercetare penală.

Un bărbat de 62 de ani din localitatea Târgușor era căzut bolnav la pat și de aproximativ o săptămână nu mai mânca și refuza să meargă la spital, iar zilele trecute a decedat. Familia nu s-a gândit că trebuie să anunțe undeva decesul și a trecut direct la pregătirile de înmormântare. Au cumpărat haine, coșciug și ce mai trebuia, au îmbrăcat mortul și l-au depus la casa mortuară din incinta cimitirului din localitate. Luni, 13 mai, când preotul a venit să oficieze slujba, a constatat că familia nu are actele necesare înmormântării și a refuzat să oficieze slujba. Medicul de familie, care nici el nu fusese înștiințat, a refuzat și el să elibereze un certificat constatator al decesului și a fost anunțat postul de poliție din sat.

Fiind vorba de o moarte pentru care nu exista o cauză medicală clară, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă și a fost anunțată Criminalistica. La casa mortuară a ajuns un echipaj al Serviciului Investigații Criminale, însoțit de angajații morgii Cimitirului Central din Constanța. Aceștia au dezbrăcat mortul în coșciug, l-au scos și l-au băgat într-un sac de plastic, în plânsetele soției și ale rudelor, apoi l-au urcat în mașină și au plecat cu el.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma primelor cercetări nu s-au găsit semne suspecte pe corpul persoanei decedate, urmând a i se efectua necropsia și a se stabili exact cauzele morții.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*