VIDEO Imagini de coșmar în comuna constănțeană Târgușor. Mortul a fost dezbrăcat și luat din sicriu de polițiști pentru că familia nu avea certificat constatator al decesului

Criminalistica a intervenit la înmormântarea de la Târgușor. FOTO Captură video

ATENȚIE: IMAGINI ȘOCANTE!
O familie din localitatea Târgușor care se pregătea să își înmormânteze o rudă s-a trezit cu poliția criminalistică care a venit, le-a dezbrăcat mortul, l-au băgat în sac și au plecat cu el. Se pare că nu aveau certificat constatator al morții pentru persoana decedată, iar acum s-a deschis și un dosar de cercetare penală.

Un bărbat de 62 de ani din localitatea Târgușor era căzut bolnav la pat și de aproximativ o săptămână nu mai mânca și refuza să meargă la spital, iar zilele trecute a decedat. Familia nu s-a gândit că trebuie să anunțe undeva decesul și a trecut direct la pregătirile de înmormântare. Au cumpărat haine, coșciug și ce mai trebuia, au îmbrăcat mortul și l-au depus la casa mortuară din incinta cimitirului din localitate. Luni, 13 mai, când preotul a venit să oficieze slujba, a constatat că familia nu are actele necesare înmormântării și a refuzat să oficieze slujba. Medicul de familie, care nici el nu fusese înștiințat, a refuzat și el să elibereze un certificat constatator al decesului și a fost anunțat postul de poliție din sat.

Fiind vorba de o moarte pentru care nu exista o cauză medicală clară, a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru moarte suspectă și a fost anunțată Criminalistica. La casa mortuară a ajuns un echipaj al Serviciului Investigații Criminale, însoțit de angajații morgii Cimitirului Central din Constanța. Aceștia au dezbrăcat mortul în coșciug, l-au scos și l-au băgat într-un sac de plastic, în plânsetele soției și ale rudelor, apoi l-au urcat în mașină și au plecat cu el.

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța, în urma primelor cercetări nu s-au găsit semne suspecte pe corpul persoanei decedate, urmând a i se efectua necropsia și a se stabili exact cauzele morții.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*