VIDEO Garda de Coastă a achiziționat drone special concepute pentru a deservi structuri de ordine publică și siguranță națională

Garda de Coastă a achiziționat patru drone, tip enterprise – law enfrocement

Garda de Coastă a finalizat procedura de achiziție a unui număr de patru drone, tip enterprise – law enfrocement, în valoare de 400.000 de lei, special concepute pentru a deservi structuri de ordine publică și siguranță națională.

Potrivit reprezentanților instituției dronele au fost achiziționate pentru a crește capacitatea operațională privind prevenirea și combaterea migrației ilegale și a infracționalității transfrontaliere în zona de competență a Gărzii de Coastă.

Acestea au specificații tehnice ridicate, atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, crescând capacitatea activității polițienești de supraveghere a frontierei de stat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*