VIDEO Focuri de armă pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Două persoane împușcate cu bile de cauciuc

Mașină de Poliție

Un bărbat a fost dus la audieri, marți după-amiază, după ce a împușcat două persoane cu un pistol cu bile de cauciuc, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța. Victimele au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale.

Potrivit polițiștilor constănțeni, incidentul a avut loc marți după-amiază, în jurul orei 15.45, în zona unei cafenele aflate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu. În urma folosirii armamentului au fost răniți ușor două bărbați. Aceștia au fost transportați la spital pentru îngrijiri medicale, fiind în afara oricărui pericol.

La fața locului au ajuns polițiști ai Secției 2 Constanța, care au reușit în scurt timp identificarea agresorului, bărbatul fiind condus la sediul secției pentru a fi audiat. Din primele verificări a rezultat că bărbatul deține permis de armă. Arma a fost ridicată, urmând a fi luate măsurile legale.

Cazul este cercetat în continuare de polițiștii Secției 2, în vederea stabilirii situației de fapt, fiind deschis un dosar penal.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*