VIDEO Fântână arteziană din centrul orașului Constanța, folosită drept baie comunală

Copil spalat în fântâna arteziană la Constanța. FOTO Captură video
Copil spalat în fântâna arteziană la Constanța. FOTO Captură video

Abia a dat drumul Primăria Constanța la fântânile din oraș că au și apărut orășenii cu obiceiuri îndoielnice. Zilele trecute, o femeie a fost filmată în timp ce-și spăla copilul chiar într-una dintre fântânile din parcul Primăriei.

Odrasla nu se răcorea într-o zi cu mult soare și femeia nu arunca doar niște apă pe el. Ea a ales să-și dezbrace de tot copilul și să-l bage în fântână ca într-o cadă de baie.

Momentul a fost imortalizat de un trecător revoltat. Dincolo de limbajul colorat al omului deranjat de toată situația, redacția Constanța News se întreabă unde sunt paznicii care își fac rondul prin acel parc?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*