Video Editorial: Psihoterapeutul Georgeta Tudor, despre criza refugiaților

Psihoterapeut Georgeta Tudor
Psihoterapeut Georgeta Tudor

Psihoterapeutul Georgeta Tudor abordează în video editorialul săptămânii de la Constanța News tema crizei refugiaților. Felul în care noi percepem oamenii care vin din orient ține de mai mulți factori. Important este să privim în profunzime nevoile noastre și ale acestor oameni.

Georgeta Tudor poate fi găsită la 0721342311 sau pe www.rusinea.com.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Buna ziua!
    De unde are aceasta domana psiholog experienta despre munca cu acesti oameni.
    Suntem o tara de oameni inteligenti, nu putem sa ne spunem fiecarea parerea sau mai bine zis sa ne dam cu parerea despre ceea, ce nu stim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*