Video Editorial: dr. Adrian Bîlbă – trăiesc animalele mai bine într-o grădină zoologică?

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

O dispută veche este cea a animalelor care trăiesc în sălbăticie sau în captivitate. Doctorul Adrian Bîlbă explică de unde este bine să iei animale pe care vrei să le ții în captivitate.

Pe de altă parte, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii spune ce se va întâmpla cu broasca țestoasă din Mediterana ajunsă pe plajele românești.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*