Video Editorial: Dr. Adrian Bîlbă, despre originea noului coronavirus și soluțiile pentru combaterea lui

Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, Adrian Bîlbă, vorbește în acest video-editorial despre coronavirus. El explică mai întâi ce sunt virusurile, spune apoi cum ar fi apărut acest coronavirus și estimează cât ar mai putea dura această perioadă de restricții.

Adrian Bîlbă dă și un termen până la care ar putea apărea un vaccin împotriva coronavirusului, explicând că soluția este o imunizare a tuturor persoanelor, fie pe cale naturală, fie prin vaccin.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*