Video Editorial: dr. Adrian Bîlbă, despre cât de nociv este zahărul pentru organism

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

Ai crede că o bomboană azi, o caramea mâine și o ciocolată între timp nu-ți fac rău. Iată că părinții sau bunicii care le oferă celor mici dulciuri în fiecare zi fac o mare greșeală.

Doctorul Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, a explicat pentru cititorii Constanța NEWS care sunt efectele consumului de zahăr. Și nu vorbim numai de diabet, ci de tulburările pe termen lung.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*