Săptămâna altfel vine cu surprize interesante pentru elevi, la Ovidius Clinical Hospital – OCH

Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH
Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH

Asociația OCH și Ovidius Clinical Hospital dau startul Târgului de educație și prevenție în sănătate. Evenimentul are loc între 27 și 31 mai, în parcarea instituției, situată pe drumul Constanța – Ovidiu.

Elevii de toate vârstele au ocazia să învețe secretele organelor umane într-un mod inedit la Ovidius Clinical Hospital. Cadrele medicale ale celui mai apreciat spital privat din Constanța au pregătit organe gonflabile de mari dimensiuni pentru a le arăta vizitatorilor cum funcționează corpul uman.

Vizitele la Târgul de educație și prevenție în sănătate se fac pe baza programărilor prealabile la numărul de telefon 0724 294 644.

„Fiecare organ gonflabil va avea o fișă de prezentare și un ghid, astfel încât, elevii își vor putea face o idee despre ce se întâmplă în corpul lor. Cu ajutorul acestora vom crea un circuit de explorare și învățare – o experiență interactivă care va implica și educa publicul”, a explicat Adrian Mociu, directorul Ovidius Clinical Hospital.

Târgul are loc între orele 8.30 și 16.30 de luni, 27 mai până vineri, 31 mai. Organele gonflabile uriașe vor fi modul în care vizitatorii OCH vor putea să exploreze corpul uman și să observe, în detaliu, anumite afecțiuni specifice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*