Video Editorial: dr. Adrian Bîlbă – de ce nu merg românii la vot

dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu
dr. Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal pentru Științele Naturii. FOTO Adrian Boioglu

Procente de 30% sau chiar mai mici de participare la procesul electoral sunt inacceptabile. Un om care nu merge la vot nu trebuie să fie nemulțumit timp de 4 ani. Doctorul Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii analizează cauzele care ne fac pe noi să nu prea ne pese de vot, dar și modul în care un politician poate să atragă la urne alegătorii prin ceea ce face zi de zi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*