Video Editorial: Adrian Bîlbă, diferențele dintre animalele ținute în rezervații, grădini zoologice sau circ

dr. Adrian Bîlbă

S-a discutat în nenumărate rânduri despre felul în care delfinii sau animalele de la Microrezervația Constanța sunt ținute. Cei care aduc un astfel de subiect în discuție, nu le-au prea vizitat și nu au văzut condițiile de acolo.

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, dr. Adrian Bîlbă explică foarte clar și cu argumente care este diferența dintre aceste animale și cele care fac “giumbușlucuri” la circ.

Dresajul de circ a dus la interzicerea acestor activități din cauza felului în care sunt ținute animalele. Diferența dintre acestea și modul în care specialiștii de la CMSN au grijă de delfini este de la cer la pământ.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*