VIDEO Dosar penal deschis de polițiștii constănțeni după ce un adolescent de 14 ani a chinuit o pisică

Dosar penal deschis de polițiștii constănțeni pentru chinuirea unei pisici

Poliţiştii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce în spațiul public a apărut o înregistrare video în care un adolescent de 14 ani chinuie o pisică, pe care o bagă cu forța într-un vas de toaletă.

„În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care apare o pisică introdusă într-un vas de toaletă de către un adolescent, vă comunicăm faptul că polițiștii din cadrul Postului de Poliție Agigea s-au sesizat din oficiu cu privire la săvârșirea infracțiunii de rănirea sau schingiuirea animalelor, potrivit Legii 205/2004. În urma verificărilor, a fost identificată persoana care ar fi maltratat pisica, fiind vorba despre un tânăr, de 14 ani, din comuna Agigea”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Județului Constanţa, Andreea Iliescu.

Pisica a scăpat nevătămată și urmează să fie dusă la un veterinar, dar polițiștii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*