Furt surprins în flagrant de polițiștii locali: o femeie a sustras aproape o tonă de porumb dintr-un tren de marfă

O femeie a sustras aproape o tonă de porumb dintr-un tren de marfă. FOTO DGPL Constanța

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța, în timp ce se aflau în executarea atribuțiilor de serviciu pentru menținerea ordinii și siguranței publice, au depistat marți, 31 mai, în flagrant, pe strada Pandurului din cartierul Km 5, în zona căilor ferate, o femeie care sustrăsese peste 20 de saci cu cereale dintr-un vagon de tren.

Cantitatea totală de marfă sustrasă este 920 kg cu porumb.

Femeia și marfa sustrasă au fost predate lucrătorilor Serviciului de Poliție Transporturi Constanța pentru continuarea cercetărilor sub aspectul infracțiunii de furt.

Polițiștii locali le recomandă cetățenilor să ne semnaleze orice fapte care contravin legislației în vigoare la numerele de telefon 0241/484.205 și 0341/922 sau la adresa de e-mail politia.locala@primaria-constanta.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*