VIDEO Doi constănțeni au fost prinși în timp ce vindeau cocaină

Polițiștii din trupele speciale, în alertă. FOTO CTnews.ro

Polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Constanța au documentat activitatea infracțională a două persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc. Cele două au fost prinse în flagrant delict în timp ce ar fi vândut cocaină și au fost efectuate 5 percheziții domiciliare.

La data de 3 martie, polițiștii Serviciului Antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Constanța au surprins în flagrant delict un bărbat, de 36 de ani și o femeie de 30 de ani, ambii din Constanța, în timp ce ar fi vândut droguri de mare risc (11 doze de cocaină) către o altă persoană. În aceeași zi, au efectuat 5 percheziții domiciliare în Constanța, în cadrul dosarului penal.

Față de bărbatul de 36 de ani a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.  De asemenea, față de femeia de 30 de ani s-a dispus măsura controlului judiciar.

Activitățile au beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*