FOTO Percheziții ale polițiștilor în Constanța și Eforie într-un dosar de contrabandă cu țigări

Percheziții în Constanța și Eforie într-un dosar de contrabandă cu țigări

Polițiști de investigații criminale din cadrul Secției Regionale Transporturi Constanța au pus în executare, luni, 12 octombrie, cinci mandate de percheziție domiciliară, pe raza localităților Constanța și Eforie Nord, urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Potrivit IPJ Constanța, cu ocazia descinderilor, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor 1.800 de țigarete de diferite mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, susceptibile a proveni din activitatea de contrabandă, patru arme albe,  peste 13.200 de lei, 6.400 de lire și 4.900 de euro.

În urma administrării probatoriului în cauză, trei persoane au fost conduse la sediu pentru audieri, acestea fiind cercetate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă cu țigări.

Pe timpul desfăşurării acţiunii, poliţiştii au beneficiat de sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*