VIDEO Deputatul Bogdan Huțucă, încântat de mersul lucrărilor la Cazinoul Constanța

Fațada de nord a Cazinoului din Constanța, finalizată și descoperită. FOTO: Facebook Cazino Constanta

Președinte PNL Constanța, deputatul Bogdan Huțucă, se arată încântat de cum se desfășoară lucrările de consolidare efectuate la Cazinoul din Constanșa și este încrezător că într-un timp scurt clădirea îți va recăpăta gloria.

Într-o postare pe pagina personală de Facebook, liderul liberalilor constănțeni notează că munca migăloasă va reda viața și strălucirea monumentului, care va continua să spună povestea despre Constanța și să fie un martor al timpurilor.

„În ciuda unei perioade extrem de grele pentru tot ce înseamnă domeniul construcțiilor, din cauza creșterilor de prețuri la materiale, lucrările la Cazinoul Constanța continuă și avansează. Anul trecut am avut surpriza plăcută de a vedea fațada de nord reabilitată, care arată splendid. Transformarea este deja vizibilă şi confirmă faptul că atunci când exista voință, susținere și implicare politică, proiectele de investiții își urmează cursul firesc. După mai bine de 10 ani, Cazinoul va fi o perlă strălucitoare pe faleza Constanței”.

El a postat și un video pe pagina sa de socializare, în care este surprins progresul lucrărilor executate până în prezent de firma care se ocupă de restaurarea monumentului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*