VIDEO Delfinii Ni-Ni și Chan-Chan, mesaj pentru fanii lor

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ni-Ni și Chan-Chan, cei doi delfini de la Delfinariul de Constanța îi sfătuiesc pe oameni ce trebuie să facă în această perioadă de pandemie.

Astfel, pe pagina de Facebook a Delfinariului a fost postat un filmuleț în care cei doi delfini le spun oamenilor că nu este bine să iasă din case în această perioadă și că cel mai bine este să rămână în locuințe. De asemenea, Ni-Ni și Chan-Chan mai spun că spectacolele lor pot fi urmărite online, la fiecare sfârșit de săptămână, pe pagina de Facebook a Delfinariului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*