VIDEO Delfinariul Constanța caută un antrenor pentru delfini. Directorul Adrian Bîlbă expune cerințele pentru noul prieten al mamiferelor marine

Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol cu delfini la Delfinariu Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Ți-ai dorit vreodată să lucrezi cu delfinii în fiecare zi? Frumoasele mamifere, care fac deliciul a sute de mii de turiști în fiecare an, își caută un antrenor.

Paradoxal, spune directorul Adrian Bîlbă, Delfinariul Constanța are două posturi vacante: una de referent – un job de birou și una de antrenor de delfini. Jobul de birou are mare căutare, dar cel mai interesant loc de muncă din Constanța încă își caută pretendenți.

Iată cum descrie directorul instituției noul job și ce trebuie să faci pentru a candida.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*