Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă, nota 9.59, la evaluarea anuală

Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, Adrian Bîlbă, a obținut nota 9,59 la evaluarea anuală.

Astfel, secretariatul comisiei de evaluare pe anul 2019 a anunţat, conform normelor legale în vigoare, rezultatul evaluării anuale a managementului de la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Adrian Bîlbă a obținut nota 9,56 la analiza raportului anual de activitate, nota 9,63 la susținerea interviului, rezultând media finală de 9,59.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*