VIDEO Cum era sărbătorită Ziua Marinei Române în anii ’90. Imagini inedite de la bordul navelor și interviuri cu personalitățile acelor vremuri

Petre Roman, la Ziua Marinei, în anii '90. FOTO Captură video
Petre Roman, la Ziua Marinei, în anii '90. FOTO Captură video

Un video cu imagini deosebite a fost găsit în arhivă și publicat astăzi de Ion Burghișan, purtătorul de cuvânt al Forțelor Navale Române. În clipul filmat la începutul anilor ’90 apare premierul de atunci, Petre Roman, precum și alte oficialități care au sărbătorit, la Constanța, Ziua Marinei.

“Am descoperit aceste imagini pe un rest de caseta VHS. Le dedic marinarilor care atunci erau in slujba tarii si care acum nu mai sunt printre noi”, a povestit Ion Burghișan.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*