VIDEO Cum arată plajele extinse din Constanța după reabilitare

Plajele refăcute. FOTO Claboo Media
Plajele refăcute. FOTO Claboo Media

Imagini impresionante cu plaja renăscută din mare dintre Portul Tomis și Mamaia. Fiecare zonă care în urmă cu un an era acoperită de piatră și spălată de valuri are acum o bucată considerabilă de plajă.

Clipul de mai jos filmat de Claboo Media surprinde toate aceste plaje înainte și după reabilitare. Schimbarea este una evidentă și turiștii care până acum se înghesuiau în Mamaia sau pe plaja Modern poți sta liniștiți. Avem hectare noi de plajă pentru toată lumea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*