VIDEO Cultură de canabis, descoperită de polițiștii constănțeni

Droguri găsite de polițiști. FOTO IPJ Constanța

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat bănuit de trafic de droguri de risc.

Din cercetări a reieșit că, pe parcursul anului 2023, bărbatul ar fi înființat și întreținut o cultură de canabis indoor, în scopul comercializării.

La data de 8 noiembrie a.c., au fost puse în executare două mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, fiind descoperite și ridicate patru plante de canabis de 16,7 kilograme (masă verde), dispozitive și produse necesare întreținerii plantelor (sistem de iluminare special și îngrășăminte), 29 de tulpini cu inflorescențe puse la uscat de 576 de grame, precum și inflorescențe uscate reprezentând 852 de grame de canabis.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanța au dispus reținerea bănuitului, pentru 24 de ore.

Ulterior, a fost sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța,  cu propunere de arestare preventivă a reținutului, pentru 30 de zile.

Suportul de specializate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Constanța și ai Grupării Mobile de Jandarmi „Tomis” Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*