VIDEO Cristinel Dragomir nominalizează candidații PSD pentru primăriile din județul Constanța

Cristinel Dragomir, secretar general PSD Constanța
Cristinel Dragomir, secretar general PSD Constanța

Decebal Făgădău este candidatul PSD pentru municipiul Constanța. Declarația îi aparține vicepreședintelui Consiliului Județean Constanța, Cristinel Dragomir.

Secretarul general al PSD Constanța spune că la Năvodari, partidul va merge pe mâna lui Florin Chelaru în cazul în care Nicolae Matei va avea interdicție să candideze. Social – democrații au încă dificultăți în a găsi candidați pentru 17 localități din județul Constanța. Chiar și așa, Dragomir este convins că partidul său va avea candidați în toate localitățile.

La Peștera, PSD vrea să discute cu actualul viceprimar, Tudorel Grosu, cu toate că acesta este independent. La Medgidia, o zonă unde se anunță o competiție strânsă, PSD merge cu viceprimărița Luminița Vlădescu. Totodată, PSD caută un candidat nou pentru comuna Mihail Kogălniceanu, pentru că nu vor să-l mai susțină pe Valer Mureșan, fostul primar PSD.

O altă surpriză este Mangalia. Social democrații vor să meargă acolo alături de fostul primar, Zanfir Iorguș.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*