VIDEO Constănțenii nu suportă autobuzele noi – le vandalizează chiar dacă sunt filmați de camerele de supraveghere

Noile autobuze RATC au intrat în funcțiune. FOTO Adrian Boioglu

Regia Autonomă Transport în Comun Constanța face apel la spiritul civic al cetățenilor ca urmare a actelor de vandalism înregistrate și în autobuzele noi.

Un puști grăbit a urcat în mijlocul de transport în comun, s-a așezat pe primul scaun liber, a scos un marker din buzunar și a mâzgălit pervazul. Totul a fost surprins de camerele de luat vederi din noile autobuze achiziționate de Primăria Municipiului Constanța.

RATC a făcut publice imaginile, dar pentru a proteja identitatea minorului imaginile au fost procesate, dar întregul pachet filmat cu cele 8 camere interne și externe, va fi înaintat poliției, pentru identificarea persoanei și stabilirea sancțiunii.

Pe lângă pagubele rezultate din înlocuirea pieselor distruse sau deteriorate, R.A.T.C. înregistrează pierderi şi în urma imobilizării autobuzelor.

„Va rugam să nu tolerați distrugerea sau vandalizarea autobuzelor și să anunțați conducătorul auto. De asemenea, vă încurajăm să sunați la dispeceratul Direcției Generale de Poliție Locală la telefoanele 0241 484 205 sau 0799 606 142 (WhatsApp), la dispeceratul R.A.T.C. sau la numărul călătorului 0241 694 960“, au transmis reprezentanții RATC.

https://youtu.be/KtWZIiycoBI

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*