Țigarete nedeclarate descoperite, la Cernavodă, la bordul unei nave moldovenești

Țigarete nedeclarate descoperite, la Cernavodă, la bordul unei nave moldovenești

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Cernavodă au depistat în urma controlului asupra unei nave sub pavilion Moldova, 5.490 țigarete și aproximativ patru litri de alcool, bunuri care nu fost declarate la intrarea în ţară.

Potrivit Gărzii de Coastă, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Cernavodă au efectuat controlul specific asupra unei nave sub pavilion Moldova, care se deplasa dinspre Serbia spre Portul Constanța Sud Agigea.

În urma controlului au fost găsite, ascunse și nedeclarate, într-o încăpere adiacentă magaziilor, ambalate în saci de plastic, un număr de 5.490 țigarete, diferite mărci și cantitatea de aproximativ patru litri alcool diferite mărci. Comandantul navei a declarat că țigările și cantitatea de alcool sunt ale membrilor de echipaj.

Bunurile, în valoare de aproximativ 6.000 de lei, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunii de contrabandă.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*