VIDEO Consilierul independent Tudorel Chesoi are susținerea lui Valentin Vrabie

Tudorel Chesoi și Valentin Vrabie
Tudorel Chesoi și Valentin Vrabie

Independenții din județul Constanța devin din ce în ce mai puternici în sondaje. Unul dintre cei care a crescut în ochii constănțenilor este consilierul independent Tudorel Chesoi. El a postat pe pagina de Facebook un mesaj video realizat de Valentin Vrabie, fostul primar de la Peștera și candidat independent la Primăria Medgidia.

“Valentin Vrabie este un model, un om care a creat o administrație puternică și independentă. Am fost de multe ori la Peștera și am fost plăcut impresionat de felul în care primarul lucra alături de consilierii locali, și ei independenți.

Atunci când am văzut mesajul de campanie al domnului Vrabie – “Oamenii vorbesc. Partidele să tacă!” am înțeles că a venit momentul independenților, al celor care nu urmează interese de partid, ci interesul omului de rând.

Și eu candidez independent pentru Consiliul Local Municipal Constanța și mă bucur că am susținerea domnului Vrabie”, a declarat Tudorel Chesoi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*