VIDEO Cerere de căsătorie pe două roți. Un biker constănțean și-a cerut prietena de soție în portul Tomis, după o călătorie cu motorul

Costi (Pasăre) și cele două iubiri ale sale: Diana și motocicleta. FOTO arhiva personală
Costi (Pasăre) și cele două iubiri ale sale: Diana și motocicleta. FOTO arhiva personală

Romantismul îmbracă diferite forme. Pentru Costi, momentul cel mai important din relația sa cu Diana nu putea să fie legat decât de cealaltă mare iubire: motocicleta.

Așa că tânărul constănțean s-a urcat pe bolid, a adunat toți prietenii și a mers spre portul Tomis, acolo unde era așteptat de iubita sa. În aplauzele și motoarele turate ale motocicliștilor, Costi și-a scos casca de pe cap și s-a pus în genunchi în fața Dianei.

Fata i-a primit gestul cu un sărut și a acceptat să-i fie alături, pe motor.

Costi, și el emoționat, a fost felicitat de prieteni. “Ne știm de doi ani și, fiind biker, așa mi-a venit și ideea”, ne-a mărturisit tânărul îndrăgostit.

Iată momentul cererii, așa cum a fost el surprins de prietenii bikeri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*