VIDEO Cât poluează autobuzele RATC Constanța?

Autobuz poluant la Constanța. FOTO Captură video
Autobuz poluant la Constanța. FOTO Captură video

Un clip care surprinde un autobuz al Regiei de Transport în Comun Constanța care fumegă din abundență a fost postat pe Internet seara trecută.

Conducătorul auto circulă pe Strada Dezrobirii din municipiu cu viteză sporită și lasă în urma lui dâre de fum. Același autobuz a fost văzut de cititorii Constanța News cu o zi înainte în zona sensului giratoriu de la Cora Brătianu. Imaginile vorbesc de la sine.

De menționat că actualele autobuze au fost cumpărate nu mai departe de anul 2008 cu 13 milioane de euro de către Consiliul Local condus de primarul Radu Mazăre. Autovehiculele sunt dotate cu motoare Euro 4.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*