VIDEO Big Brother în Constanța? Autobuzele RATC, dotate cu camere video de supraveghere

Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu
Decebal Făgădău. FOTO Adrian Boioglu

Primarul interimar Decebal Făgădău vrea să instaleze camere video în mijloacele de transport în comun din Constanța. Ideea i-a venit după ce a mers cu un taxi care avea asemenea camere instalate și după ce taximetristul i-a mărturisit că un sistem de acest fel poate să-i facă pe clienți să se simtă mai în siguranță.

Făgădău spune reprezentanții sindicatului RATC au primit bine vestea și chiar sunt dispuși să se ocupe de instalarea camerelor în regie proprie. Pe autobuzele etajate care circulă vara în Mamaia există deja astfel de camere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*