VIDEO Bătăușa de la Constanța, care a agresat mai mulți polițiști, rămâne în arest preventiv după ce instanța i-a respins contestația

Bătăușa de la Constanța rămâne în arest preventiv.

Tânăra de 22 de ani din Constanța, care, la sfârșitul săptămânii trecute, a provocat un scandal într-un bar, lovind nu mai puțin de nouă persoane, între care și agenți de pază și poliţişti, a rămas în arest preventiv după ce o instanță a Judecătoriei Constanța i-a respins contestația la pedeapsă.

Potrivit procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, hotărârea de arestare preventivă pentru 30 de zile a rămas definitivă prin respingerea de către instanța de control judiciar, ca nefondată, a contestației formulate de către inculpată. Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a formulat propunere de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele tinerei în vârstă de 22 ani, cercetată pentru comiterea a patru infracţiuni de ultraj, două infracțiuni de lovire sau alte violențe și o infracțiune de tulburarea ordinii și liniștii publice.

„Totodată, urmare imaginilor video apărute în spațiul public în legătură cu faptele comise de inculpată, se impune a fi precizat că verificările efectuate au infirmat susținerile acesteia potrivit cărora ar fi fiica unui magistrat”, au mai precizat procurorii constănțeni.


Potrivit rechizitoriului întocmit de procuri ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, în timp ce tânăra se afla în barul SC Jack Pot SRL de pe strada Gladiolei din Constanța, în urma unui conflict spontan cu una dintre angajatele care serveau în local, a tras-o pe aceasta de păr și a lovit-o cu pumnii și picioarele și, totodată, a aruncat cu un pahar înspre o altă persoană, aceasta fiind lovită în zona capului. În acest context, prima persoana agresată a apăsat butonul de panică, iar după sosirea agenților de securitate din cadrul unei societăţi private, inculpata l-a mușcat pe unul dintre ei de antebrațul stâng, pe altul l-a lovit cu piciorul în cap, iar pe al treilea l-a lovit cu piciorul în testicule.

„În acest timp, la fața locului au venit trei lucrători din cadrul Poliției Locale Constanța, iar în momentul în care s-a încercat imobilizarea inculpatei și ulterior imobilizării și încătușării, aceasta a zgâriat-o cu unghiile pe antebrațul stâng pe persoana vătămată R.A.M., polițist local, și a lovit-o totodată cu capul în zona pometelui stâng”, au arătat procurorii în rechizitoriu.

La fața locului a fost solicitată și intervenția unui echipaj de poliție națională care a ajutat la introducerea în autospeciala poliției locale a inculpatei, iar după conducerea la sediul Poliției Locale Constanța, în timp ce se aflau în interior, aceasta a lovit-o cu piciorul în mână pe o polițistă de la IPJ Constanța.

Ulterior, în timp ce se afla tot în interiorul sediului Poliției Locale Constanța, inculpata a mai lovit doi dintre polițiștii locali aflați în incintă, pe unul cu piciorul în zona abdomenului, iar pe celălalt cu picioarele în zona membrelor inferioare.

„La un moment dat, inculpata a fost condusă la sediul Secției 4 Poliție Constanța, ocazie cu care s-a solicitat și intervenția unui echipaj medical având în vedere starea de nervozitate și agitație excesivă a acesteia, existând suspiciunea că a consumat substanțe cu efect psihotrop. În timp ce era introdusă în ambulanță și așezată pe targă, inculpata a lovit-o din nou cu picioarele în stomac și piept pe polițista de la IPJ Constanța”, au mai transmis anchetatorii.

De asemenea, pe tot parcursul derulării evenimentelor, ea a amenințat toate persoanele menționate anterior, le-a adresat injurii și cuvinte jignitoare și le-a scuipat.

Cercetările vor fi efectuate în continuare de către procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. totusi este interesant – primul caz pe care il vad de acest fel, in care absolut nicaieri, in media locala sau nationala, nu se spune cum o cheama pe voinica asta -macar initialele sau orice detaliu care sa o individualizeze cumva. F interesant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*