VIDEO Bătaie la Galeriile Soveja din Constanța după ce o femeie de etnie rromă a fost lovită cu mașina de o șoferiță

Bătaie la Galeriile Soveja. FOTO Captură Video
Bătaie la Galeriile Soveja. FOTO Captură Video

Scandal generalizat la Galeriile Soveja de pe strada constănțeană cu același nume. Un accident minor a fost de ajuns pentru ca două găști de rromi să se ia la bătaie.

Martorii povestesc că o femeie a lovit o tânără de etnie rromă pe trecerea de pietoni. Accidentul nu a fost unul grav. Victima a suferit o traumă ușoară și a fost transportată la spital.

Zona evenimentului a fost însă înconjurată imediat de rromi care au început să o amenințe și să o înjure pe șoferiță. Soțul acesteia, care a încercat să o apere, a fost luat la bătaie de scandalagii. Cei implicați în bătaie au început apoi să se certe și să se agreseze între ei. Polițiștii au reușit cu greu să-i calmeze pe indivizii puși pe harță, abia după ce șoferița a suferit un atac de panică.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  “La data de 16 septembrie, ora 20.20, pe strada Soveja din Constanta a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, fiind necesară intervenția mai multor echipaje de poliție pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor au fost identificați 7 bărbați din municipiul Constanța, cu vârste între 17 și 49 de ani, care au fost conduși la sediul Secției 2 pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Conflictul a pornit în urma evenimentului rutier produs în acea zonă. Rude ale persoanelor implicate în evenimentul rutier s-au deplasat în zonă și s-au agresat reciproc.

Sursă video: Victor Ivanov

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*