VIDEO Bătaie la Galeriile Soveja din Constanța după ce o femeie de etnie rromă a fost lovită cu mașina de o șoferiță

Bătaie la Galeriile Soveja. FOTO Captură Video
Bătaie la Galeriile Soveja. FOTO Captură Video

Scandal generalizat la Galeriile Soveja de pe strada constănțeană cu același nume. Un accident minor a fost de ajuns pentru ca două găști de rromi să se ia la bătaie.

Martorii povestesc că o femeie a lovit o tânără de etnie rromă pe trecerea de pietoni. Accidentul nu a fost unul grav. Victima a suferit o traumă ușoară și a fost transportată la spital.

Zona evenimentului a fost însă înconjurată imediat de rromi care au început să o amenințe și să o înjure pe șoferiță. Soțul acesteia, care a încercat să o apere, a fost luat la bătaie de scandalagii. Cei implicați în bătaie au început apoi să se certe și să se agreseze între ei. Polițiștii au reușit cu greu să-i calmeze pe indivizii puși pe harță, abia după ce șoferița a suferit un atac de panică.

UPDATE:

Potrivit reprezentanților IPJ Constanța,  “La data de 16 septembrie, ora 20.20, pe strada Soveja din Constanta a izbucnit un conflict spontan între mai multe persoane, fiind necesară intervenția mai multor echipaje de poliție pentru aplanarea conflictului. În urma cercetărilor au fost identificați 7 bărbați din municipiul Constanța, cu vârste între 17 și 49 de ani, care au fost conduși la sediul Secției 2 pentru audieri. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de încăierare și tulburarea ordinii și liniștii publice.”

Conflictul a pornit în urma evenimentului rutier produs în acea zonă. Rude ale persoanelor implicate în evenimentul rutier s-au deplasat în zonă și s-au agresat reciproc.

Sursă video: Victor Ivanov

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*