VIDEO Bărbat cercetat de polițiști după ce a fost prins, în trafic, fără permis de conducere și la volanul unui autoturism neînmatriculat

Bărbat prins la volan fără permis de conducere, intr-un autoturism neînmatriculat

Un bărbat s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic, în municipiul Constanța, fără permis de conducere, la volanul unui autoturism neînmatriculat. El a fost a fost condus la Poliție, unde au ajuns și o femeie și un copil, aflați în acel moment în autoturism.

Potrivit primelor informații, polițiștii constănțeni au observat, vineri, în trafic, un autoturism al cărui șofer se deplasa sinuos pe drum, dar în momentul în care au încercat să-l oprească, acesta și-a continuat deplasarea, încercând să scape de oamenii legii. În cele din urmă bărbatul a fost oprit pe strada Nicolae Milescu, în zona Halta Traian, polițiștii stabilind că acesta nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, s-a constatat că numerele provizorii de la autoturism erau expirate. În plus, bărbatul a încercat să-i inducă în eroare pe polițiști, declinându-și o identitate falsă.

El a fost condus la Secția 3 Poliție, urmând să fie testat și pentru a se stabili dacă bărbatul s-a urcat la volan în stare de ebrietate.

Polițiștii constănțeni continuă cercetările în acest caz, fiind întocmit și un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*