VIDEO Autoturism în flăcări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Autoturism în flăcări pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, vineri, pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, unde un autoturism fusese cuprins de flăcări.

„Am fost solicitați să intervenim pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism. De îndată la fața locului s-a deplasat o autospecială de stingere. Când au ajuns colegii au constatat că incendiul se manifesta la compartimentul motor. Din fericire a fost lichidat rapid, fără a se înregistra victime și fără a se extinde la restul mașinii”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea”.

Focul a distrus compartimentul motor al mașinii. Cauza probabilă a incendiului este un scurt circuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*