FOTO Adolescent de 17 ani, rănit grav într-un accident rutier petrecut în Constanța

Adolescent de 17 ani, rănit grav într-un accident rutier petrecut în Constanța. FOTO ISU „Dobrogea”

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost rănit grav, iar alți doi tineri au suferit traumatisme ușoare, într-un accident rutier petrecut, joi seară, la intersecția străzilor Alba Iulia cu Alexandru Constantin Aldea din municipiul Constanța.

Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat un autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 19 ani, a intrat în coliziune cu un copac, iar apoi s-a răsturnat și a izbit un stâlp de iluminat public.

„În urma impactului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto și a pasagerului din față, precum și vătămarea corporală gravă a unui alt pasager, de 17 ani”, au precizat polițiștii constănțeni.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*