VIDEO Aroganță de instructor auto – a condus prin oraș singur, de pe locul din dreapta

Instructorul auto de la DIA AUTO conducea relaxat prin oraș de pe locul din dreapta. FOTO Captură video

Polițiștii constănțeni s-au autosesizat după ce în mediul online a apărut o filmare din traficul rutier constănțean. Un instructor auto al firmei DIA AUTO a condus o mașină de școală de pe locul din dreapta față, fără ca la volan să se afle vre-un elev.

Reprezentanții IPJ Constanța au comunicat că lucrătorii din cadrul Biroului Rutier Constanța s-au autosesizat cu privire la imaginile care au apărut în spațiul public. Astfel, polițiștii efectuează verificări în vederea identificării bărbatului în cauză, care urmează a fi invitat la sediul poliției și sancționat contravențional conform normei legale încălcate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*