Seară de observații pentru amatorii de astronomie la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii

Telescoapele de la Observatorul Astronomic Constanța
Telescoapele de la Observatorul Astronomic Constanța

Vrei să vezi planeta Jupiter și luna de aproape? Astronom Experience și Complexul Muzeal de Științe ale Naturii te invită la o călătorie virtuală prin sistemul nostru solar.

Pasionații de astronomie sunt așteptați sâmbătă, 16 Aprilie, începând cu ora 19.00 la Observatorul Astronomic din zona Delfinariu. Observațiile depind de condițiile meteo, dar chiar și dacă este acoperit vizitatorii au ce vedea. Momentul observațiilor va fi urmat de cel al unui film 3D special. Prețul unui bilet este de 10 lei pentru adulți și 5 lei pentru copii. Observațiile costă și ele 11 lei pentru adulți și 6 lei pentru cei mici.

Detalii suplimentare pot fi obținute de la coordonatorul Observatorului Astronomic, Ștefan Costache, la numărul de telefon +40 (766) 436 310.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*