VIDEO Adăpost improvizat pentru animale din satul General Scărișoreanu, „vizitat” de polițiștii constănțeni

Adăpost improvizat pentru animale din satul General Scărișoreanu, „vizitat” de polițiștii constănțeni

Polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, cu sprijinul celor din cadrul Serviciului Ordine Publică și Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au desfășurat joi, 3 iunie, o percheziție domiciliară la adresa unor persoane despre care există informații că ar deține un adăpost improvizat pentru animale, în satul General Scărișoreanu – comuna Amzacea, din județul Constanța.

Potrivit IPJ Constanța, în cadrul acțiunii, medicii veterinari au evaluat starea de sănătate a animalelor, rezultând faptul că acestea sunt ținute în condiții improprii.

Polițiștii constănțeni au emis un ordin de plasare a animalelor în adăposturi specializate, urmând ca aproximativ 150 de câini și pisici să fie evaluate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*