VIDEO Acțiune de amploare a polițiștilor, inclusiv în stațiunea Mamaia, privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2

Acțiune a polițiștilor privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19
Acțiune a polițiștilor privind respectarea măsurilor de prevenire a răspândirii COVID-19

Polițiștii constănțeni, împreună cu celelalte structuri abilitate, au desfășurat, sâmbătă, o acțiune de amploare pe raza municipiului Constanța, inclusiv în stațiunea Mamaia, care a avut ca scop verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse prin instituirea stării de alertă și de prevenire a răspândirii SARS-COV2.

Potrivit IPJ Constanța, la acțiune au participat 175 de polițiști, 30 de jandarmi, 41 de polițiști locali, dar și patru reprezentanți ai ANSVA, doi ai Ministerului Sănătății și unul de la Ministerul Muncii, forțele acționând în 44 de zone.

Au fost verificate 111 societăți comerciale, dintre care șapte au fost identificate că nu respectă măsurile de diminuare a impactului riscurilor Legii 55/2020, art. 5 (3)/ Anexa nr. 3 la H.G. 394/2020.

De asemenea, au fost aplicate patru sancțiuni persoanelor fizice pentru participarea la activități în spațiul public/privat/închis pentru care au fost instituite interdicții/restricții, șapte sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală și 29 de sancțiuni la Legea 61/1991.

Polițiștii rutieri au legitimat 1.678 de persoane și au oprit pentru control 1.141 de autovehicule, fiind aplicate 160 de sancțiuni contravenționale. De asemenea, au fost constatate 15 infracțiuni la regimul rutier, dintre care 11 pentru conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*