RAJA oprește și joi, 16 martie, furnizarea de apă în mai multe zone din Constanța și Mamaia

Se oprește apa!
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru executarea lucrărilor de modernizare și sectorizare la nivelul rețelei distribuție apă potabilă din municipiul Constanța și stațiunea Mamaia, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile joi, 16 martie, în intervalul orar 08.00 – 18.00.

Vor fi afectați de lipsa apei consumatorii din următoarele zone:

  • Cartier Inel 2, perimetrul cuprins între străzile Dezrobirii – Eliberării – Dumitru Marinescu – Dreptății – Dezrobirii, cei arondați punctelor termice: 130, 131,132 și 136;
  • Palazu Mare, Secția Clinica de Psihiatrie, Spitalul Clinic de Pneumofiziologie;
  • Centrul de dializă de pe bulevardul Mamaia;
  • Perimetrul cuprins de bulevardul Mamaia și străzile Turda – Unirii – Gheorghe Economu și Pescarilor, abonații arondați punctelor termice: 22, 30, 31, 33, 35, 37 și 38.

În același interval orar vor avea apă cu presiune scăzută consumatorii din zona Piața Chiliei și cei arondați punctului termic 24.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create abonaților, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în timp operativ”, au transmis reprezentanții societății.

Totodată, consumatorii afectați de această lucrare sunt rugați să își asigure rezerva minimă de apă, pentru consum și uz casnic, în perioada în care va fi sistată alimentarea cu apă.

Având în vedere că aceste operațiuni se desfășoară la nivelul mai multor puncte de lucru, reluarea furnizării apei potabile se va realiza în mod gradual, în fiecare sector afectat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*