VIDEO Accident grav în zona Scoica Land – o mașină a lovit un stâlp, iar acesta a căzut pe ea

O mașină a dărâmat un stâlp care apoi a căzut pe ea

Un grav accident rutier s-a înregistrat luni seară pe drumul ce leagă Stațiunea Mamaia de Năvodari, în zona Scoica Land. Un autoturism scăpat de sub control a lovit un stâlp, iar acesta a căzut apoi pe el.

În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate în mașină. La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță, SMURD și pompierii de la descarcerare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*