VIDEO A fost activat Planul Roșu de Intervenție la Constanța după ce un autocar plin cu pasageri a lovit un limitator de înălțime

Autoritățile locale au activat Planul Roșu de Intervenție după ce un autocar plin cu pasageri a lovit un limitator de înălțime. Conform primelor date de la fața locului, în urma incidentului ar fi rezultate șapte răniți, din cele 40 de persoane aflate în autocar.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, accidentul s-a petrecut pe strada Nuferilor din Năvodari, iar la fața locului, echipajele operative intervin cu o autospeciale de stingere, p autospecială de descarcerare, trei ambulanțe SMURD, o autospecială de transport personal și victime multiple și trei ambulanțe SAJ.

Până la acest moment, 10 persoane sunt evaluate la fața locului de către echipajele medicale alocate la caz.

Misiunea este în dinamică.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*