VIDEO 250 delfini morți pe litoralul Mării Negre în această vară. Biologii marini au început investigațiile

Delfin mort pe plajă. FOTO Facebook
Delfin mort pe plajă. FOTO Facebook

Un număr impresionant de delfini și-au pierdut viața în această vară pe litoralul Mării Negre, la sud de Vama Veche. Specialiștii spun nu mai puțin de 250 de exemplare au fost găsite eșuate pe plajele Bulgariei.

Mai grav este faptul că delfinii erau tineri și nu aveau niciun motiv natural să își piardă viața.

Zona a fost investigată în ultimele luni de către organizația bulgărească “Save Koral”, condusă de Atanas Rusev. Lor li s-au alăturat experți de la Societatea de Explorări Oceanografice și Protecție a Mediului Marin “Oceanic Club”. Iată câteva imagini din timpul anchetelor

Iubitori ai naturii din Bulgaria și prietenii lor din România au început investigațiile cauzelor care au condus la moartea unui mare număr de delfini . S-a întâmplat în vara anului 2015: mai mult de 250 de delfini au eșuat pe plajele Bulgariei. Cei mai mulți dintre ei erau foarte tineri.
Organizația “Save Koral” prin reprezentantul său Atanas Rusev, din Bulgaria, sunt cei care au inițiat investigația. Experții Societății de Explorări Oceanografice și Protecție a Mediului Marin OCEANIC-CLUB sunt alături pentru a ajuta necondiționat acest demers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*