VIDEO 12 dosare penale pentru deținere de droguri întocmite de polițiști în Vama Veche

Acțiune în Vama Veche pentru combaterea traficului și consumului de droguri
Acțiune în Vama Veche pentru combaterea traficului și consumului de droguri

Polițiștii constănțeni au întocmit 12 dosare de cercetare penală în urma unei acțiuni în Vama Veche pentru combaterea traficului și consumului de droguri.

Potrivit IPJ Constanța, în nopțile de 20/21 și 27/28 iunie, polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog, împreună cu procurorii DIICOT Constanța, au desfășurat o acțiune pentru combaterea traficului și consumului ilicit de droguri ori substanțe psihoactive, în stațiunea Vama Veche.

„În urma activităților, polițiștii au depistat în flagrant delict 12 persoane, fiind constatate 12 infracțiuni de deținere de droguri de risc și de mare risc”, au precizat polițiștii constănțeni.

Cu ocazia acțiunii, polițiștii au ridicat, în vederea indisponibilizării, diverse cantități de canabis, cocaină, MDMA cristale și pastile Ecstasy.

În cauză au fost întocmite dosare de cercetare penală.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*