Victoria penalilor

Adrian Boioglu - editorial
Adrian Boioglu - editorial

Nu contează din ce partid fac parte. Nu contează că sunt din PSD sau ALDE. Penalii sunt penali, iar palma dată tuturor românilor care își plătesc facturile, care nu fură, care muncesc cinstit este una cu atât mai mare.

Marțea Neagră s-a repetat. Pe 31 ianuarie, Guvernul a adoptat pe furiș Ordonanța de Urgență care calcă în picioare valorile Europene și care ne întoarce cu 27 ani în urmă.

Ei, penalii, mânați de avântul dat de voturile câștigate în campania electorală, și-au dat mâna pentru a ucide și ultima fărâmă de onoare pe care o așteptam de la ei. Da, știu că nu le putem cere onoare unor hoți. Atunci când ai furat, când ai împuns cuțitul pe la spate, când ai încălcat regulile bunului simț, nu poți să te mai întorci la traiul de om cinstit.

Lor nu le e rușine să își bată joc de dorințele a zeci sau sute de mii de oameni care au ieșit în stradă și de alte milioane care îi susțin.

Dar noi chiar îi lăsăm să rânjească dinții galbeni pe sub mustață? Îi lăsăm să scape?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*