Viceprimarul Comunei Nicolae Bălcescu a fost declarat incompatibil de către Agenția Națională de Integritate

Primăria Nicolae Bălcescu. FOTO Primăria Nicolae Bălcescu

Viceprimar al Comunei Nicolae Bălcescu, Lucian Constantin se numără printre cele șapte persoane identificate de către Agenția Națională de Integritate ca fiind incompatibile și în conflict de interese de natură administrativă, fapte prevăzute de Legea nr. 176/2010.

Potrivit reprezentanților ANI, în perioada exercitării mandatului de consilier local a actualului viceprimar din Nicolae Bălcescu, Lucian Constantin, (2016 – 2020), o societate comercială în cadrul căreia soția persoanei evaluate deține calitatea de administrator și pe cea de asociat unic, a încheiat un contract de prestări servicii cu Primăria Comunei Nicolae Bălcescu în data de 30 decembrie 2016, în valoare totală de 8.032,50 lei.

„Persoana evaluată a încălcat dispozițiile art. 90 din Legea nr. 161/2003, coroborat cu art. 25 din Legea nr. 215/2001, în vigoare pentru perioada supusă evaluării. Persoanele evaluate au fost informate despre declanșarea procedurii de evaluare, elementele identificate, precum și drepturile de care beneficiază – de a fi asistate sau reprezentate de un avocat și de a prezenta date sau informații pe care le consideră necesare, personal ori prin transmiterea unui punct de vedere scris“, se arată într-un comunicat al Agenției Naționale de Integritate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*