Viață și sănătate: Dr. Valentin Leica, medic specialist medicină internă și cardiologie la OCH: „Am avut șansa de a lucra alături de profesori universitari, în spitale în care pacienții beneficiau de aparatură de ultimă generație”

Dr. Valentin Leica. FOTO Paul Alexe

În cadrul seriei ”Viață și sănătate”, jurnaliștii CTnews au discutat cu Dr. Valentin Leica, medic specialist medicină internă și cardiologie, despre cât de mult contează pentru un medic din România experiența căpătată în unitățile medicale din străinătate.

Absolvent al Facultății de Medicină din cadrul Universității „Ovidius” Constanța, Dr. Valentin Leica a activat în ultimii 12 ani în cadrul unor unități medicale de elită din Germania, unde s-a specializat în medicină internă, cardiologie și cardiologie intervențională. Recent, el a revenit în cadrul sistemului medical privat românesc, alăturându-se echipei Ovidius Clinical Hospital.

În cadrul Ovidius Clinical Hospital pot fi efectuate majoritatea investigațiilor pentru prevenție și a intervențiilor pentru a trata orice afecțiune din stadiu incipient. Pacienții care doresc o programare la Ovidius Clinical Hospital pot lua legătura cu spitalul la telefon (0241 480 400 și 0241 766 624), e-mail (office@ovidius-ch.ro) sau direct la adresa spitalului (Ovidiu, Constanța, DN 2A, km 202+880). Pentru mai multe amănunte, se poate accesa site-ul www.ovidius-ch.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*