Viață și Sănătate: Dr. Olgun Azis de la Ovidius Clinical Hospital vorbește despre pietrele la rinichi

Medicul Olgun Azis de la Ovidius Clinical Hospital. FOTO OCH

Medicul Olgun Azis de la Ovidius Clinical Hospital vorbește în acest video-editorial Constanța NEWS despre pietrele la rinichi și explică în ce constau investigațiile necesare pentru identificarea cu precizie a acestora. Astfel, sunt efectuate mai întâi teste de sânge și de urină, apoi sunt realizate și ecografie și radiografie, iar pentru diagnosticul definitiv sunt necesare investigații cu computerul tomograf și RMN-ul.

Specialiștii OCH te așteaptă cu informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*