Viață și Sănătate: Dr. Mihai Hrițcu, despre cum depistezi și ce trebuie să faci dacă ai hernie inghinală

dr. Mihai Hrițcu, medic specialist de chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
dr. Mihai Hrițcu, medic specialist de chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Hernia Inghinală este o afecțiune care, depistată la timp, este ușor operabilă. Semnele ei sunt destul de clare, iar un medic specialist de la Ovidius Clinical Hospital te poate ajuta să rezolvi problemele medicale într-un timp foarte scurt.

Dr. Mihai Hrițcu de la OCH a explicat, în acest video-editorial, care sunt factorii care determină apariția herniei inghinale și pașii care trebuie urmați de pacienți.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*