Viață și Sănătate: Dr. Mihai Hrițcu, despre cum depistezi și ce trebuie să faci dacă ai hernie inghinală

dr. Mihai Hrițcu, medic specialist de chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
dr. Mihai Hrițcu, medic specialist de chirurgie generală la Ovidius Clinical Hospital. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

Hernia Inghinală este o afecțiune care, depistată la timp, este ușor operabilă. Semnele ei sunt destul de clare, iar un medic specialist de la Ovidius Clinical Hospital te poate ajuta să rezolvi problemele medicale într-un timp foarte scurt.

Dr. Mihai Hrițcu de la OCH a explicat, în acest video-editorial, care sunt factorii care determină apariția herniei inghinale și pașii care trebuie urmați de pacienți.

Specialiștii OCH te așteaptă cu Informații și programări la telefon: 0241 480 400 / E-mail: office@ovidius-ch.ro sau pe www.Ovidius-CH.ro.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*